Suggesties van de maand (11/11 - 6/12)

Voorgerecht

Mosselpapillot

€ 12

 

 

Hoofdgerechten

Bosduiffilet met knolselderpuree, boschampignons en saus van oude porto

€ 33

Hertentomahawk met grondwitloof, gebakken raapjes en boschampignons

€ 39

Wilde eendenfilet met wokgroentje en bigaradesaus

€ 30

Bouillabaise van het huis, geserveerd met toastjes en rouille

€ 32

 

 

Dessert

Chocolademelk glacé met een vleugje bruine rum

€ 12

 

 

Herfstsuggesties (22/9 - 21/12)

Voorgerecht

Witloofroomsoep

€ 10

 

 

Hoofdgerechten

Wildstoverij

€ 29

Zeebaars uit de oven met een kruidenkorst

€ 27

Ovenschotel met gegrilde kip, penne, mozzarella en tomaat

€ 26

Kalfs cordon bleu met archiduc

€ 30

Kalfsescalope milanese

€ 28

  

Dessert

Tiramisu

€ 12

 

 

Wijnsuggesties

Elk seizoen zetten we een rode en een witte wijn van onze vaste kaart in de kijker. Deze kan u gedurende het seizoen per glas drinken. Deze lente zijn we op alcoholvrije toer!

Wit: "Natureo" 0.0% VOL
Moscatel de Alejandria, Spanje

glas: € 6,2
karaf 1/2 liter: € 20
fles: € 30

Rood: "Natureo" 0.0% VOL
Geranache, Syrah, Spanje

glas: € 6,2
karaf 1/2 liter: € 20
fles: € 30