Voorgerecht
| Mosselpapillot | € 12 |
|
Hoofdgerechten
| Bosduiffilet met knolselderpuree, boschampignons en saus van oude porto | € 33 |
| Hertentomahawk met grondwitloof, gebakken raapjes en boschampignons | € 39 |
| Wilde eendenfilet met wokgroentje en bigaradesaus | € 30 |
| Bouillabaise van het huis, geserveerd met toastjes en rouille | € 32 |
|
Dessert
| Chocolademelk glacé met een vleugje bruine rum | € 12 |
|
Herfstsuggesties (22/9 - 21/12)
Voorgerecht
| Witloofroomsoep | € 10 |
|
Hoofdgerechten
| Wildstoverij | € 29 |
| Zeebaars uit de oven met een kruidenkorst | € 27 |
| Ovenschotel met gegrilde kip, penne, mozzarella en tomaat | € 26 |
| Kalfs cordon bleu met archiduc | € 30 |
| Kalfsescalope milanese | € 28 |
Dessert
| Tiramisu | € 12 |
|
Wijnsuggesties
Elk seizoen zetten we een rode en een witte wijn van onze vaste kaart in de kijker. Deze kan u gedurende het seizoen per glas drinken. Deze lente zijn we op alcoholvrije toer!
| Wit: "Natureo" 0.0% VOL Moscatel de Alejandria, Spanje | glas: € 6,2 |
| Rood: "Natureo" 0.0% VOL Geranache, Syrah, Spanje | glas: € 6,2 |